I.P.E Tréning Akadémia
Képzés-Fejlesztés-Motiváció
Industrial-Profession-Education
Fejléc alcím szövege

Bemutatkozás

Az I.P.E Tréning Akadémia munkatársai közel 20 éve foglalkoznak szakoktatással, szakmai gyakorlat-, és képzésszervezéssel, vizsgáztatással. Tapasztalatok, visszajelzések tették őket elkötelezetté az új távlatok megnyitásában;  a szakmai képzéseket érintő digitális tudásátadás eszközeinek és módszertanának kidolgozásában.

Napjainkban a technológia fejlődésének követése kihívás, a megszerzett tudás hamar válik elavulttá.

Hogyan őrizhetjük meg  mégis versenyképességünket?

 Képzéseinket új szintre kell emelnünk,  az oktatást élvezetesebbé és hatékonyabbá, a számonkérést objektívebbé és költséghatékonyabbá kell tennünk!

A használható tudás eléréséhez elengedhetetlen, hogy mind a képzési terv megalkotásakor, mind a tananyagtartalmak kidolgozásakor képesek legyenek a vállalat , az oktató, és a képzésben részt vevő fejével is gondolkodni.

Ezért a legkíválóbb témaszakértőkkel dolgozunk!

E-learning oktatási anyagainkhoz a Megrendelőre szabott, speciális forrásanyagokat is használunk.

Minden esetben 100%-ig az e-learningben elfogadott SCORM szabványnak megfelelően készülnek és bármilyen e-learning futtatókörnyezettel kompatibilisek!Célkitűzésünk

Hiszünk abban, hogy a leghatékonyabb képzési módszer a blended (kevert) típusú képzés. Noha minden képzési területhez, bevezethetők reszponzív digitális tartalmak, melyek mobileszközeinken is használhatóak. Ezáltal a tanulás és tanítás hatékonyabb (olcsóbb vagy gyorsabb vagy intenzívebb) lehet. Azonban meggyőződésünk, hogy az emberi tényező nem hagyható ki egyetlen képzésből sem.

Éppen ezért olyan képzéseket vezetünk be Megrendelőinknél, ahol a jelenléten alapuló konzultáció és az elektronikus oktatási környezet adta lehetőségeket ötvözzük.

A sikeres oktatási program szerves részét képezi a mentorálás.

Mentor, aki  duális szakmai gyakorlatban az oktatói, új belépő munkatárs esetében a betanulást, vagy átszervezés esetén új munkafolyamat elsajátítását segíti elő.

Célunk a vállalatok, vállalkozások szemléletében hangsúlyt kapjon a képzésen alapuló motiváció.

Komplex szolgáltatásunk a szakmai tartalomfejlesztés és a mentor felkészítése az oktatást koordináló folyamatra!